Fluval Edge 46l - Luft i overfladen!

Postet under : Akvariesiden.dk - Generelt
Visninger : 2327



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger riderZ (Inaktiv) - 02/02-2012 09:49 02/02-2012 09:49
Nyanskaffet fluval edge 46l med luft i overfladen.. det synes at være umuligt at slippe af med og pumpen tilføjer konstant nye små luftbobler.. nogen erfaringer eller gode råd imod dette problem?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger gibson (Inaktiv) - 02/02-2012 10:09 02/02-2012 10:09
Indlægget er rettet 02/02-2012 10:09 02/02-2012 10:09 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Jeg kender ikke akvariet, men er der en luftslange på pumpen der gør at den trækker luft ind? Så kan denne muligvis fjernes eller nedjusteres.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger Jørn Johanesson (Inaktiv) - 02/02-2012 10:18 02/02-2012 10:18
prøv at skubbe regulatoren til højre så vandfaldet ikke bliver så kraftigt. Så bliver den medrevende luft ikke smidt så langt væk. Jeg har godt nok kun et 23 liters men her hjælper det på de flyvende luftbobler.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Superbruger Jesper Green (Inaktiv) - 02/02-2012 10:20 02/02-2012 10:20
Fyld akvariet HELT op, få mm fra kanten og sørg for at bordet hælder en lille bitte smule, så luft bobler søger mor åbnengen.
Det er det som jeg gør ved mit 23 liters edge

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger lise_k (Inaktiv) - 02/02-2012 13:34 02/02-2012 13:34
pas på med et akvarie der ikke står i vatter... det kan flække... :(
- pumpen må trække luft ind - skub det længere ned under vandet, det hjælper måske....

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger Jørn Johanesson (Inaktiv) - 02/02-2012 13:52 02/02-2012 13:52
lise_k skrev :
pas på med et akvarie der ikke står i vatter... det kan flække... :(
- pumpen må trække luft ind - skub det længere ned under vandet, det hjælper måske....


Fluval har valgt at lave et lille vandfald til at tilføre ilt til vandet. Man kan ikke flytte på pumpen da den er integreret i filter arrangementet. Der vil altid være fine bobler trukket med af vandfaldet, som vil ramme forbi hullet i dæksglasse og så samle sig som små bobler. Der er nok ikke andet at gøre ved det, end det firmaet foreslår, at bruge en algemagnet til at geleide boblerne til hullet, så de kan boble op der. Som Jesper i #4 skriver, så fyld helt op så vandet i hullet mangler ca ½ cm i at løbe over. Så kan de fleste af boblerne fanges i hullet..

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger lise_k (Inaktiv) - 02/02-2012 15:26 02/02-2012 15:26
tak jørn så lærte jeg også lidt ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Bruger riderZ (Inaktiv) - 02/02-2012 20:53 02/02-2012 20:53
sørgeligt :) jamen så må jeg jo bare igang med magneten! tak for hjælpen

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
Bruger Jørn Johanesson (Inaktiv) - 02/02-2012 21:09 02/02-2012 21:09
riderZ skrev :
sørgeligt :) jamen så må jeg jo bare igang med magneten! tak for hjælpen


jeg lavede lige et hjælpemidddel. Brug et stykke el monteringstråd og bøj det i z form med et lang og et kort ben. Så kan du sweepe vandet under dækglasset for luftbobler og få den geleidet mod åbningen så de bobler op.

Annoncører
Annoncører