Utæt akvarie!!

Postet under : Cichlider - Vedligeholdelse - Teknik og udstyr
Visninger : 1438



Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger danflund (Inaktiv) - 09/07-2007 21:50 09/07-2007 21:50

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger danflund (Inaktiv) - 09/07-2007 21:53 09/07-2007 21:53
Hjælp!! Jeg har et 430 liters hvor der løber vand ned i benene! Det er ikke ret meget, men der er altid lidt fugtig ved det ene ben!! Hvor det kommer fra ved jeg ikke!! Hvad gør jeg??

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger soffi (Inaktiv) - 09/07-2007 21:59 09/07-2007 21:59
Det er muligvis vand der løber igennem rammen fra en af hjørnerne i toppen, prøv at se efter på kanten i toppen om der er vådt ved en eller flere af hjørnerne.

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger danflund (Inaktiv) - 09/07-2007 22:03 09/07-2007 22:03
Jeg tror mere det er fra et af hjørnerne i bunden!!

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger soffi (Inaktiv) - 09/07-2007 22:04 09/07-2007 22:04
er det ikke med aluramme

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger danflund (Inaktiv) - 09/07-2007 22:09 09/07-2007 22:09
jo... jeg tror ikke det er utæt i glaset, men måske i silikonen!! Det er meget svært at se hvor det kommer fra!!

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger soffi (Inaktiv) - 09/07-2007 22:12 09/07-2007 22:12
ok har du kigget i toppen af rammen om der ligger vand, det er ikke et helt unormalt problem at vandet samler sig og løber ind i rammen i toppen, og sjovt nok kommer ud i bunden :r

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Bruger danflund (Inaktiv) - 09/07-2007 22:17 09/07-2007 22:17
Jeg kan ikke se noget vand fra toppen!! Så jeg er næsten sikker på det er fra bunden!!

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
Bruger soffi (Inaktiv) - 09/07-2007 22:18 09/07-2007 22:18
Ja det er surt, det havde været nemmere hvis det bare havde været i toppen :x

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #10
Bruger danflund (Inaktiv) - 09/07-2007 22:19 09/07-2007 22:19
ja desværre.. jeg må nok hellere tømme det inden det går helt galt!!

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #11
Bruger soffi (Inaktiv) - 09/07-2007 22:21 09/07-2007 22:21
Ja og det er jo ikke altid nemt at finde hvis det bare siver stille ud, men så er det nok bare at fuge det om

Postet fra Cichlids.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #12
pikaya - 10/07-2007 10:57 10/07-2007 10:57
Prøv at tømme 10cm af og se om problemet går væk ?+(

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #13
Bruger Munckabildgaard (Inaktiv) - 10/07-2007 13:14 10/07-2007 13:14
Når du har tømt 10 cm af akvariet, så undlad at have armaturet på akvariet da dette kan danne kondensvand som kan være årsag til at akvariet er utæt.

Hvis dette hjælper, så skal du bare lukke hjørnerne med silicone.

Annoncører
Annoncører