Der er tåge i akvariet hvad gør jeg??

Postet under : Akvariesiden.dk - Teknik og udstyr
Visninger : 3292



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
maol - 26/09-2007 21:52 26/09-2007 21:52
Hej,
Vi har problemer med at vandet i akvariet bliver "tåget" hvidt. Det er som om der er fine hvide partikler i vandet og vi mistænker lidt filteret - det en udvendig spandpumpe (Eheim). Er der nogen der har oplevet det tidliger og hvad har I gjort for at komme af med "tågen"?

Martin

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger Breus (Inaktiv) - 27/09-2007 07:54 27/09-2007 07:54
Hej Martin,
er det et nyopstartet akvarium?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger KasperK/Lolland - 27/09-2007 08:58 27/09-2007 08:58
Vandskift er altid godt, især hvis der er tale om en infusorieophobning, men du må gerne komme med lidt flere oplysninger om, hvornår vandet bliver tåget! Hvor lang tid har filtret kørt efter en evt rensning, hvor mange fisk er der i akvariet, hvor stort er akvariet?

De bedste hilsner
Kasper/Lolland

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Mr.Frog - 27/09-2007 12:17 27/09-2007 12:17
#1
Er det sandbund ?
Er der en hjemmelavet baggrund i ? så kan det være kalk
Hvor stort er akvariet og hvor stor er pumpen ?

Venligst
Mr.Frog

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
maol - 27/09-2007 15:14 27/09-2007 15:14
Hej,

Mange tak for svarene. Jeg har fået tilsendt et link til en tråd om tåget-vand af en gut der selv har prøvet det. Prøver at først med masser af luft/ilt for at se om det er filteret der skal have hjælp. Hvis det ikke hjælper så vender jeg hurtigt tilbage. Har på fornemmelsen at det muligvis handler om for grundig rengøring der har taget livet af filteret.

Tusind tak,

Martin

Annoncører
Annoncører