Mine fisk dør og dør!

Postet under : Akvariesiden.dk - Generelt
Visninger : 3500



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
lynard - 22/09-2007 17:20 22/09-2007 17:20
jeg har skiftet vand osv!

men nu her da jeg sad og sad på min scarlare gik den helt amok og kunne ikke styre hvor den svømmede hen (2 min) siden

nu er den død hvad fanden sker der!

vær sød at hjælpe se evt min anden tråd

Eksternt link http://akvariesiden.dk/forum_ny/forumview.php?cat=10&id=450571#45...

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
lynard - 22/09-2007 17:23 22/09-2007 17:23
tror sku det er parasitter hvordasn slipper jeg af med dem?

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger Fætter guf (Inaktiv) - 22/09-2007 18:04 22/09-2007 18:04
Sikke noget l...! Det lyder nærmest som forgiftning.

Her er et par forslag.
Har du malet i det rum som akvariet står i fornylig?
Har du renset dækglas i limelite eller sådan noget?
Har du på anden måde tilført dit akvarie et eller andet nyt, eller kan du have haft et eller andet maling/rengøringsmiddel/myrestop/roundup på fingrene?

Mvh.
Fætter Guf

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
lynard - 22/09-2007 18:11 22/09-2007 18:11
nej ingen af delen, har købt 2 nye planter hos forhandlerne i amager centret intet andet

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
lynard - 22/09-2007 18:16 22/09-2007 18:16
nu står den ene pragtsmerling og flyver op og ned af ruden, og den ene scarlare danser helt vildt har aldrig set noget ligende

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
lynard - 22/09-2007 18:18 22/09-2007 18:18
INGEN DER KAN KOMME MED HJÆLP MINE FISK DØR

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
2C11 - 22/09-2007 18:21 22/09-2007 18:21
har de hvide pletter??

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
lynard - 22/09-2007 18:25 22/09-2007 18:25
nej

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
2C11 - 22/09-2007 18:28 22/09-2007 18:28
det kan måske også være for meget nitrit i vandet. har du målet værdierne i dit akvarie?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #10
lynard - 22/09-2007 18:36 22/09-2007 18:36
nitrit er udmærket

og har skiftet vand de sidste par dage men kan det ikke være parasitter

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #11
Bruger Finkeldinken (Inaktiv) - 22/09-2007 18:43 22/09-2007 18:43
Jeg må give Fætter Guf ret I, at det lyder som en forgiftning.
Men du har jo skiftet alt det vand...hvilke planter har du i? (Hvad købte du fx. den anden dag?)
Og er nogle af dem ved at gå i forrådnelse?

De bedste hilsner
Lise

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #12
Bruger Janne (Inaktiv) - 22/09-2007 18:49 22/09-2007 18:49
Tjekkede du nitrit og nitrat, da det hele begyndte at gå galt? Hvad lå de på?

Mvh.
Janne

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #13
lynard - 22/09-2007 18:52 22/09-2007 18:52
fik en ven til at komme og se på vand værdierne, og han sagde de lå fint.!

planter ser fine ud, ingen er ved at gå i forrådnelse,!

jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, og ved slet ikke hvad den forgiftning skulle komme af

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #14
Bruger Finkeldinken (Inaktiv) - 22/09-2007 19:42 22/09-2007 19:42
Jeg vil stadig gerne have en planteliste eller fotos.
Visse planter, der bliver solgt som akvarieplanter kan finde på at frigive toxiner og andet træls til vandet, bl.a. Spathiphyllum og Diefenbacchia (spellcheck, please) så som troubleshooting vil det være rart at kunne udelukke sådanne emner.

De bedste hilsner
Lise

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #15
Bruger lillian53 (Inaktiv) - 22/09-2007 19:42 22/09-2007 19:42
Har du givet dem medicin? Jeg havde nemlig noget der minder om din oplevelse da jeg gav aquamor for et ½ år siden.

Mvh.
Lillian Werliin

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #16
lynard - 22/09-2007 19:49 22/09-2007 19:49
har ikke givet medcin tager billeder af planter nu

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #17
lynard - 22/09-2007 20:02 22/09-2007 20:02
Hilsen
lynard


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #18
lynard - 22/09-2007 20:03 22/09-2007 20:03
Hilsen
lynard


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #19
lynard - 22/09-2007 20:04 22/09-2007 20:04
Hilsen
lynard


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #20
lynard - 22/09-2007 20:07 22/09-2007 20:07
Hilsen
lynard


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #21
Bruger amazon (Inaktiv) - 22/09-2007 20:08 22/09-2007 20:08
hvad med ph værdien??
det kunne godt være at den er for høj??

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #22
lynard - 22/09-2007 20:10 22/09-2007 20:10
Hilsen
lynard


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #23
lynard - 22/09-2007 20:11 22/09-2007 20:11
¨den er også helt fin!

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #24
Bruger brib - 22/09-2007 20:20 22/09-2007 20:20
Du har ikke sat noget dekorationsmatriale i ala . sunkne skibe - slotte - andet som kan afgive noget ?

For mig lyder det helt sikkert som en forgiftning af en slags

Mvh.
stig/Lolland

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #25
lynard - 22/09-2007 20:22 22/09-2007 20:22
bestemt ikke noget dekorationsmatriale

har en lavasten og en trærod

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #26
Bruger bobbi (Inaktiv) - 22/09-2007 20:42 22/09-2007 20:42
Hej Lynard!

Da jeg selv er ny i "faget", er min viden ret begrænset, men prøv denne
tråd.
Eksternt link http://www.akvariesiden.dk/akvariet/vis_artikel_ny.php?id=438

Har selv været ved "brænde fingerne" med et bundt Valisnéria og Vandpest.



Mvh.
Henrik Skarving

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #27
Bruger Finkeldinken (Inaktiv) - 22/09-2007 20:50 22/09-2007 20:50
Okay, de planter du viser ser ikke ud til at være af den grumme slags.
Damn, Lynard, den er ikke nem, denneher...

De bedste hilsner
Lise

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #28
lynard - 22/09-2007 20:52 22/09-2007 20:52
jeg aner virkelig ikke hvad jeg skal gøre

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #29
lynard - 22/09-2007 20:57 22/09-2007 20:57
og der er ingen bly eller tråd rundt om desværre vil meget gerne finde fejlen

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #30
Bruger jery (Inaktiv) - 22/09-2007 23:02 22/09-2007 23:02
Den er svær - men hælder efterhånden også til en forgiftning.
Et skud fra hoften: kunne du have svovlbrinte i bundlaget? Det ligger som regel i lommer, og du er ikke spor i tvivl - en slamsugning med en hævert godt ned i gruslaget og så den fine næse i funktion. Lugter det nogen steder stærkt af svovl eller lidt af rådne æg?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #31
Bruger soffi (Inaktiv) - 22/09-2007 23:07 22/09-2007 23:07
Du har vel ikke fået brugt en spand med lidt sæberester eller lign. i

Mvh.
Svend

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #32
lynard - 23/09-2007 01:11 23/09-2007 01:11
ingen sæberester!

og ingen svolv

Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #33
Bruger Boeboe (Inaktiv) - 23/09-2007 01:36 23/09-2007 01:36
Tjaaaa, så ville mit råd nok være at fange fiskene op i en spand ren vand, og så tage akvariet ned, rense alt, og sætte op igen, det er sgu lidt underlig, det her..
Du har heller ikke set underlig afføring hos fiskene?

Med venlig hilsen
Børge Bech Jensen

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #34
Bruger Fætter guf (Inaktiv) - 23/09-2007 10:47 23/09-2007 10:47
Jeg tror du skal lave en ny måling af dine vandværdier.
Det er højst sandsynligt der den ligger.
Din akvarieven fra #13 må have overset noget.
Vil du måle efter, og skrive resultaterne?
Har du fundet alle fisk som er døde, eller ligger der en og rådner?
Den med svovl i bundlaget er også en mulighed - hvordan konstaterede du at det ikke var det?

Mvh.
Fætter Guf

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #35
Bruger ekaxe (Inaktiv) - 23/09-2007 10:53 23/09-2007 10:53
Hej
døden har en årsag, men det lyder godt nok mystisk, jeg tænker på om der er nogle, der ved, om lava kan indholde metaller? en årsag til fiskedøden er jo et sted, så alle muligheder må tager i betragtning.

Mvh.
Erik Kaxe

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #36
Bruger Boeboe (Inaktiv) - 23/09-2007 11:31 23/09-2007 11:31
Jeg har et akvarie stående, som er på vej til at blive taget ned, og totalrenset, har også haft død i dette akvarie, og kan heller ikke finde nogen årsag, de eneste der var totalt uberørt var mine vittata maller.
Har også her undersøgt vandværdier, og set på forskellige ting, det eneste jeg kunne have en mistanke til er netop et stort stykke lavasten, den er iøvrigt smidt ud nu, så jeg er spændt på, når jeg får den op at køre igen, om det så skulle være ovre..


Med venlig hilsen
Børge Bech Jensen

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #37
Bruger brib - 23/09-2007 11:41 23/09-2007 11:41
Hvad med vandinstallationerne ?

I har ikke lige fået lavet nye rørforbindelser eller andet ?

Kobberrør kan godt afgive kobbersulfid indtil der har sat sig kalk på indersiden af rørene, og det tåler fiskene ikke særligt godt.

Skæreolie som også kan være benyttet i ovenstående forbindelse er også = fiskedød .

Jeg giver op , jeg kan simpelthen ikke finde andre muligheder .

Mvh.
stig/Lolland

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #38
Bruger Luna (Inaktiv) - 23/09-2007 13:07 23/09-2007 13:07
Når det er sådan et mystisk tilfælde, kunne jeg godt tænke mig at vide de nøjagtige vandværdier, istedet for "de ligger fint". ;-)

Mvh.
Helle/Brøndby

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #39
Bruger don j (Inaktiv) - 23/09-2007 14:46 23/09-2007 14:46
jeg har før hørt om folk der er kommet i gevaldige problemer grundet lavasten.
stenene indeholder nemlig en masse gasser i de små lommer der i det nogle gange kan sådan en sten flække og så frigiver det disse gasser og gifte prøv at hive stenen op af akvariet og se om det hjælper

Venligst
andreas westphalen

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #40
Bruger Finkeldinken (Inaktiv) - 23/09-2007 19:16 23/09-2007 19:16
#35,36,39...Havde ven, jeg mener, der fik det problem. Men siden jeg halvt om halvt oplevede at blive kaldt løgner når jeg nævnte det herinde, har jeg droppet at nævne det, da jeg ingen beviser har for, at det er dem. Selv hev jeg alt, hvad der lignede lava op den gang og har ikke haft det siden.

Tror, jeg ville følge Boe-boes råd under alle omstændigheder, og måle værdier igen, som Fætter Guf foreslår.

De bedste hilsner
Lise

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #41
lynard - 23/09-2007 23:08 23/09-2007 23:08
jeg måler vandværdierne imorgen!

takker for alle de gode råd, lavastenen er nu taget op og smidt langt væk!



Hilsen
lynard

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #42
Bruger majsprit (Inaktiv) - 26/09-2007 07:20 26/09-2007 07:20
Hej. Vil bare lige høre, hvordan det går. Har ventet lidt på udfaldet af hvad du er kommet frem til. Og om du har fået det stoppet. Tror også der er mange andre, der venter på hvad løsning du finder.

Med venlig hilsen
pia

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #43
Bruger don j (Inaktiv) - 26/09-2007 14:31 26/09-2007 14:31
jeg venter også i spænning

Venligst
andreas westphalen

Annoncører
Annoncører