Hvad mangler mine valisneria ?

Postet under : Akvariesiden.dk - Generelt
Visninger : 1762



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
weiss - 24/08-2007 19:00 24/08-2007 19:00
Hvad mangler mine valisneria gigantea når bladene bliver rødbrune. De sætter nye skud, men de bliver også rødbrune.
De står i akvarie med mbuna.
mvh Weiss

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger gorm (Inaktiv) - 24/08-2007 19:09 24/08-2007 19:09
hvad lys har du på??? for i et mbuna akvarie kan der nemt blive brugt lys som kun er godt for fisk og ikke planter


Vh.
Gorm

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger Mr.Frog - 24/08-2007 20:53 24/08-2007 20:53
#1
Kan det være en alge som ligger på bladene ?
Ellers ville jeg gætte på at de får for lidt lys som #2 skriver. Er der noget der skygger for lyset ?

Venligst
Mr.Frog

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Janne (Inaktiv) - 24/08-2007 20:54 24/08-2007 20:54
Det kan også være fordi de får rigeligt med lys. Så får mange planter en rød/brunlig farve. Hvis planterne ellers ser sunde ud, er der ingen grund til panik.

Mvh.
Janne

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger snake (Inaktiv) - 24/08-2007 21:31 24/08-2007 21:31
Hvis det er dem som ligger i overfladen som blir rød/brune er det lyset, sker os for mine, hvilket jeg bestemt ik har noget imod, sys det ser meget godt ud. :o )

De bedste hilsner
Lars Pedersen

Annoncører
Annoncører