150liter, lidt ider ville hjælpe.

Postet under : Cichlider - Amerika - Amerika Generelt
Visninger : 1147



Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger Casper (Inaktiv) - 12/12-2008 20:00 12/12-2008 20:00
Jeg har længe haft, et 150liters, som har været plaget af alger, og nu har jeg givet op det blir tømt, også skal det køres ind på ny, den her gang 1mån. det blir sand, og rødder. Der skal 1,1 cichlide eller 1,2 alt efter art. Gerne noget ud over de alm. som sommerfugle cichlider osv.

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger malawi-pusher (Inaktiv) - 12/12-2008 20:15 12/12-2008 20:15
har du ændret andet på baljen end bare at tømme og fylde den igen? nu tænker jeg på så dit alge problem ikke opstår igen...
det ville jo være træls... :(

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger Casper (Inaktiv) - 12/12-2008 20:22 12/12-2008 20:22
Jeg er træt at fiskene og vil prøve noget andet, plus der alt for meget sand.

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Casper (Inaktiv) - 12/12-2008 20:22 12/12-2008 20:22
også vil jeg prøve noget rod tema :)

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger malawi-pusher (Inaktiv) - 12/12-2008 20:33 12/12-2008 20:33
jamen nu tænker jeg mere på, om du har tænkt over hvorfor du havde problemmer med alger, evt forkerte rør, eller forkert placering af akvariet i forhold til sollys...

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger Casper (Inaktiv) - 13/12-2008 16:33 13/12-2008 16:33
Intet sollys, flora glo og osram lumilux, lidt easy carbo og easy profito

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger malawi-pusher (Inaktiv) - 13/12-2008 16:37 13/12-2008 16:37
jeg ville gætte på at det er dine rør der er problemmet uden at kende dem som sådan...

Annoncører
Annoncører