Min am top spandpumpe 3338 drypper med vand.!!

Postet under : Akvariesiden.dk - Mit Akvarium
Visninger : 1983



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger thomasblock (Inaktiv) - 19/08-2009 20:07 19/08-2009 20:07
Hej Jeg har lige købte en AM top 3338 brugt som er kun et år gammel, men da jeg startede den op og alt kørte som det skulle, så jeg ved hanerne at de drypper med vand og er ikke tætte.. så tænkte jeg om der overhovedet skal pakninger i hanerne??, for det var der nemlig ikke da jeg købte spandpumpen..? har prøvet at putte nogle pakninger som ikke er til spandpumpen i hanerne, og det ser ud til at virke, men den giver bar meget mindre tryk.. håber i kan forstå hvad jeg mener med det. og nogle kan hjælpe mig med det..

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger Nina6321 (Inaktiv) - 20/08-2009 15:48 20/08-2009 15:48
Øhhhh? Måske kan du henvende dig til den du har købt af?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger Casper (Inaktiv) - 20/08-2009 17:34 20/08-2009 17:34
Du har spændt hanerne for hårdt, lavede samme nummer, der nogle små plastik ting i hanerne der brækker af. Et hane sæt koster ca. 40kr - 50kr.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Choice (Inaktiv) - 23/08-2009 12:35 23/08-2009 12:35
Hej, det problem kender jeg godt, du kan prøve at tage slangerne af og tage noget vaseline og smøre rundt i kandten (et godt lag) også sætte slangerne på igen. Det hjælp på min pumpe.. ;)

Annoncører
Annoncører