Profil - the chicken

Navn :     Morten Johansen
Bopæl : Haderslev
Oprettet: 01/10-2007 10:04 01/10-2007 10:04
Sidst aktiv: 13/07-2010 15:58 13/07-2010 15:58
Antal login: 84 gange
Antal indlæg: 956 indlæg
Omkring : Født 1981 og har ca. siden da interesseret mig for alt for mange ting :)
Det bunder vel i en idé om at samtlige intelligenser skal udfordres, så derfor dyrker jeg kampsport, amerikanerbiler, trackdays, tegning, fotografering og mc-offroad/enduro og for liiiige at få pulsen ned, altså også akvarie - blandt alle de andre småting...

Eksternt link www.taekwondohaderslev.dk - min klub i det sønderjyske.

Er den lykkelige ejer af Helge - en piratfisk (pygocentrus nattereri) som bor i et 530L sammen med en masse små selskabsfisk.

Hvis nogen mener at de er istand til at generalisere ud fra ovenstående info, så er de velkomne til at komme forbi til en pilsner eller et glas mælk, og se om de ramte rigtigt ;)

INDEN nogle får hysteriske flip over deres indædte overbevisninger omkring piratfisks behov for en flok osv. bedes i gennemlæse Eksternt link www.opefe.com og Eksternt link www.rovfisk.dk - for så er jeg sikker på at vedkommende har et minimum af viden om piratfisk og at vi dermed kan få en nogenlunde fornuftig diskussion. :) - gider ikke spilde min tid på selvbestaltede guruer som tror de ved alt, da de har læst politikens akvariebog...

Det er ikke fordi jeg har mavesår eller bare generelt er et dumt svin, men efter talløse diskussioner med folk som intet ved om emnet er jeg nødt til at gøre en indsats... :)


Brugerens akvarier
Titel:Beskrivelse:Type:Liter:Oprettet:
Akvategn
Akvategn Bestået Dato Tidsforbrug Point
Bronze akvategn Nej --- --- ---
Sølv akvategn Nej --- --- ---
Plante test Nej --- --- ---

 

Gå til testen

 

Brugerens annoncer